Hallo wereld.

Hallo wereld!

Superleuk nieuws. Irene Hilhorst Fotografie is weer terug. Zoals je misschien wel weet heb ik een nieuw bedrijf in het leven geroepen www.levenbuitendelijntjes.nl. Met leven buiten de lijntjes inspireer ik vrouwen om hun dromen achterna te gaan en waar te maken. Ook zat er nog steeds een stukje fotografie bij. Ik kreeg in de afgelopen maanden veel vragen over hoe het nu eigenlijk zit. Mensen klikten wel door naar mijn site, maar snapten er niks meer van. “Wat doe je nu eigenlijk Irene?” Het was super onduidelijk. Dus hoe mooi ik de website ook vind en ik alles het liefst onder één naam wilde houden, heb ik er nu toch voor gekozen om de twee bedrijven te splitsen. Leven buiten de lijntjes is puur voor de inspiratie en groei. En Irene Hilhorst Fotografie richt zich alleen op fotografie. Ja, twee bedrijven dus. Superleuk!

Irene Hilhorst Fotografie richt zich voortaan alleen op Day-in-the – fotografie en vintage bruidsfotografie. Dit zijn de twee richtingen binnen de fotografie die mij heel blij maken. En dat zie je terug op de foto’s. Ik leg er al mijn gevoel in en daarmee laat ik echte mensen zien, echte momenten.

Daarnaast vind ik het tijd om ook mijn fotografiekennis met jullie te delen. Ik organiseer workshops en zal ook tips delen op mijn pagina. Hou mijn website en mijn Facebook pagina in de gaten.

Dus welkom terug allemaal! Ik zou het super vinden als jullie me weer gaan volgen. Je kunt je hier inschrijven of even naar mijn fb pagina gaan en mijn pagina liken.

Tot snel! Liefs Irene

Share

Post a comment