JIJ:

YESSS! Je gaat trouwen! Je ziet het al voor je … beste vrienden, lieve familie, festival-vintage-bohemian sfeer, je lief en jij … het gaat bijna gebeuren! En nu zoek je een leuke fotograaf. Iemand die jullie dag vastlegt op een manier die bij jullie past. Relaxt, puur en echt. Vooral niet te geposeerd, want daar zijn jullie niet zo van. De momenten vangen. Gewoon precies zoals het is. Dat.

IK:

JAAA, kies mij! Ik ben gek op relaxte festival-vintage-bohemian bruiloften! In Nederland is super, maar ook Ibiza, Italië of een ander leuk land die op de planning staat vind ik geen probleem. Het allerbelangrijkste, vind ik, is dat je foto’s krijgt waar je blij van wordt. Waar emoties en sfeer zichtbaar zijn. Dat als je er naar kijkt het lijkt het alsof je er weer bent. Je ruikt de geuren, je proeft het heerlijke eten, je krijgt weer kriebels in je buik … Je beleeft je dag opnieuw!

WIJ:

Denk je nu; YES dit is wat ik zoek! Neem dan contact met me op. Ik reageer altijd binnen 24 uur en het liefst bel ik je om jullie fantastische dag te bespreken. Dus laat je telefoonnummer achter in je aanvraag. Als het klikt maken we een afspraak in real life. Ik heb er nu al zin in!

Hier kun je alvast kijken wat de prijzen zijn.