DAy in the Life
fotografie

Kom ik in januari of februari jullie herinneringen vastleggen?

Hoe vaak komt het nog voor dat je ECHT tijd vrij maakt voor je gezin? Gewoon zomaar om te spelen, te knuffelen en elkaar écht te zien. Sporten, werken, school en een sociaal leven slokken ons op. Druk hebben we het allemaal, ja ook de kinderen, en tijd voor elkaar maken schiet er vaak bij in. Hoe fijn zou het zijn als je dit vaker gaat doen?
Tijdens een day in the life sessie maak je deze tijd voor elkaar. Zo kan ik de echte liefde, herinneringen en echte momenten vastleggen. Geen opsmuk, cheesy smiles of ongemakkelijk poseren. Nee, alleen echte momenten.
Ik gun dit iedereen. Maar heel bekend is het nog niet in Nederland. Daarom biedt ik nu deze sessie aan voor een veel lager tarief dan normaal. Om je met de day in the life sessies bekend te maken. Eenmalig en alleen in januari en februari.
"Collect Moments, Not Things"

Wat is het?

Dag uit het leven

Een vorm van fotografie die nog niet zo heel bekend is in Nederland. Een pure vorm van fotografie. Ik kom 4-5 uur bij je en leg alle kleine, maar oh zo belangrijke, momenten vast. Zie het als een minidocu van je gezin. De beelden zijn vaak zwart/wit en wat rauwer, maar spreken boekdelen. Ze laten je voelen hoe het die dag was. Leuke, maar ook grappige emotionele momenten laten ze zien. Gewoon hoe het leven echt is.

Hoe gaat dat dan?

Ik zou bijvoorbeeld kunnen komen op zondagochtend. Iedereen wordt langzaam wakker, slaapkopjes aan de ontbijttafel, badderen, knuffelen, spelen, een wandeling maken ... gewoon doen wat jullie altijd doen en ik leg het vast.

Is dat niet raar?

Meestal is het eerste kwartiertje een beetje "akward", maar daarna lijkt het net alsof ik nooit weg ben geweest. Ik stel kinderen en ouders altijd op hun gemak. Een "day in the life" sessie gaat juist om het vangen van de echte momenten. Poseren en cheesy smiles hoeft dus niet. Uiteraard is er wel ruimte om een leuke gezinsfoto te maken voor bij oma aan de muur 🙂

Wie ben ik?

Ik ben Irene Hilhorst en al sinds 2009 fotograaf. Ik hou ervan om echte en pure momenten vast te leggen. Daarom richt ik mij voornamelijk op Day in The Life fotografie. Mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik dit mag doen. Herinneringen, verbinding, emoties en het echte leven vastleggen voor jullie. Dat is wat ik echt heel graag doe.

Wat krijg je

De sessie duurt 4-5 uur en je krijgt een uitgebreide reportage van je gezin, een soort minidocu op USB. Alle door mij gekozen en bewerkte foto's krijg je dus op hoge resolutie op USB. Hiermee kun je zelf een album maken of ze printen op papier. En je krijgt een onbetaalbare herinnering die alleen maar meer waard wordt naarmate de tijd verstrekt.

En hoe zit dat met die aanbieding?

Omdat ik jou en nog veel meer anderen bekend wil maken met day in the life fotografie heb ik een superaanbod. Normaal is het tarief € 495,-. Nu alleen in januari en februari kun je een sessie boeken voor € 197,-. Dat is toch te gek? Dus heb je altijd al zo'n sessie willen boeken of ben je enthousiast geworden? Boek dan nu voor in januari of februari.

€ 197,-