Spontaan
&
creatief

My Story

Hoi, wat leuk dat je er bent. Ik ben Irene; een creatieve multipotentialite, moeder van de drie leukste meiden van de wereld en ik word heel gelukkig van reizen, avontuur en verwondering. O, ja en chocola.

Ik noem mezelf een multipotentialite.  Waar het op neer komt is dat ik veel bedenk, veel doe en vooral veel zie. Ik zie altijd mogelijkheden. “Alles kan als je maar wilt” is mijn motto. Waar anderen vastlopen bedenk ik een tweede of derde optie. Jarenlang zag ik mijn snelle denken en het altijd mogelijkheden zien als een last. Vaak werd ik dan als impulsief gezien en werd ik afgescheept als onrealistisch. Gelukkig ben ik erachter gekomen dat ik hiermee juist anderen kan helpen. Ik heb mijn multipotentialite zijn omarmd. In de praktijk betekent dit dat ik al mijn enthousiasmes volg en deze uitvoer. Een wereldreis met mijn gezin, 2 evenementen organiseren en twee fotoshoots in Spanje zijn daar het fijne gevolg van.

Jij bent hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een fotograaf, je hebt plannen om op (wereld)reis te gaan met je gezin, misschien heel toevallig of je vindt mij  leuk en wil wel eens wat meer over mij weten. Met alle bovenstaande dingen kan ik je helpen. Maar ook als je een keer een sparringspartner nodig hebt ben je hier aan het goede adres.

Kijk lekker rond op mijn site. En je weet … je kunt me altijd bellen voor leuke plannen en ideeën. Liefs Irene