My Story

Hoi, wat leuk dat je er bent. Ik ben Irene; een creatieve multipotentialite, moeder van de drie leukste meiden van de wereld en ik word heel gelukkig van reizen, avontuur en verwondering. O, ja en chocola.

Ik noem mezelf een multipotentialite. ¬†Waar het op neer komt is dat ik veel bedenk, veel doe en vooral veel zie. Ik zie altijd mogelijkheden. “Alles kan als je maar wilt” is mijn motto. In de praktijk betekent dit dat ik al mijn enthousiasmes volg. Een wereldreis met mijn gezin, 2 evenementen organiseren en twee fotoshoots in Spanje zijn daar het fijne gevolg van.

Jij bent hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een fotograaf. Een van de dingen die ik ondertussen al 11 jaar met veel plezier doe. Mijn specialisatie is het vastleggen van echte, pure momenten. Dit doe ik tijdens day in the life en lifestyle sessies en tijdens kleine bruiloften. 

Op deze website vind je mijn portfolio, de tarieven en een blog met mijn laatste werk. Ook leg ik hier uit wat een day in the life sessie precies is. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met me op. En wie weet spreken of zien we elkaar snel.

Groetjes Irene