“Multipotentialite, creatief, cheerleader, reisgek”

Leeft en onderneemt buiten de lijntjes

 

Mijn website heet Irene Hilhorst. Ik heb lang nagedacht of ik dat zou doen, maar het voelt als de beste keuze. Misschien ken je me wel onder de naam Irene Hilhorst Fotografie of Leven Buiten de Lijntjes. Allemaal dingen die ik graag doe, maar het liefst wel allemaal tegelijk. En drie websites bijhouden ging me een beetje te ver, vandaar dat ik verder ga onder mijn eigen naam Irene Hilhorst.

 

En eigenlijk is het ook zo bij mij. Bij mij boek je niet alleen dat wat ik goed kan, maar ook de persoon. En die persoon wil ik je laten zien. Hier op deze website. Want wie ben ik? Ik ben Irene en ik noem mezelf een multipotentialite. Dat is een persoon die meerdere passies heeft en ze ook uit wilt voeren. Je zult zien dat ik verschillende diensten aanbiedt. Om het voor de kijker overzichtelijk te houden heb ik een paar duidelijke pijlers gemaakt en daaronder bied ik verschillende diensten aan.

 

De passies die me op dit moment het meeste boeien zijn Op wereldreis gaan met kinderen, Visueel creatief zijn en ik vind het fantastisch om anderen te helpen, oftewel te cheerleader in het waarmaken van hun dromen.

 

Omdat ik een multipotentialite ben zijn er meerdere projecten waar ik ineens helemaal voor kan gaan, dus die komen onder het kopje “losse projecten”.

Ik heb lang gestruggelt met mijn enorme behoefte aan diversiteit in mijn werk en mijn privé leven. Onze maatschappij is er vooral op ingericht één richting te kiezen en daar een hele tijd in te blijven. Even voor jouw beeld: ik heb nog nooit ergens langer dan een jaar gewerkt. Voor een baas werken is niet aan mij besteed. Wel ben ik een gelukkige freelancer die het heerlijk vind om te hoppen van opdracht naar opdracht. Sinds ik dit omarm en van mijn “zwakte” mijn talent hebt gemaakt is mijn leven veel leuker! En hoef ik me niet meer te verstoppen en proberen in een hokje te passen. 

 

Tja, want wie heeft er nu een platform voor reizende gezinnen is fotograaf en cheerleader in een? Ik dus. En tegen alle marketingtechnische adviezen in ga ik dan nu toch verder met een website waarop ik meerdere diensten aanbiedt. Ik hoop voor jou duidelijk. Mocht het niet zo zijn, stuur me een berichtje en vertel me waar ik jou mee kan helpen.

 

Nee … kiezen is niet aan mij besteed, maar jouw helpen je dromen waar te maken wel. En of dat nu een wereldreis is, een bijzondere familieshoot of een nieuw bedrijf starten. Ik spar met je, begeleid je, organiseer workshops en inspireer je om jouw dromen waar te maken!